2017. július 9., vasárnap

Klebelsberg Kultúrkúria Esküvő

Klebelsberg Kultúrkúria Esküvő. Blanka és Balázs esküvője a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Klebelsberg Kultúrkúria Esküvő

Néhány év elteltével ismét a Klebelsberg Kultúrkúriába kaptunk esküvői dj felkérést. Ezúttal Blanka és Balázs döntött úgy, hogy felkér minket az esküvőjükre esküvő dj-nek. Délután érkeztünk a Kúriába ekkor már majdnem kész állapotban fogadott minket az esküvői dekoráció, ami halvány zöld és halvány lila színben pompázott.

Klebelsberg Kultúrkúria esküvői dekoráció

A 110 fős vendégsereg körasztalok mellett foglaltak helyet. A pár fél 5 magasságában érkezett a templomi ceremónia után itt a
Klebelsberg Kultúrkúriában üdvözlő italok, pezsgő és pogácsák fogadták a vendégeket.

Esküvői helyszín Budapest Blanka és Balázs 

Csokor és harisnyakötő dobás, fényképezés következtek. Este 7 felé mindenki elfoglalta a helyét, mi ekkor már finom lounge és buddha bar stílusú zenéket játszottunk és vacsora alá is kellemes háttérzenét biztosítottunk. Nyitótánc egy Edith Piaf zenére, majd elkezdődött az esküvői DJ buli.

Blanka és Balázs egyedi esküvői logója.
A party elején inkább régebbi, retro-s, örökzöldslágereket játszottunk.

Az idősebbeket megtáncoltattuk a The Beatles és Grease klasszikusaival és a Rock 'n Roll örökzöldekkel. Ez a blokk nagyon erős volt. Tortavágás következett, majd menyasszonytánc hagyományos mulatós zenére, Blankát jól megforgatták a rokonok és barátok. 


Esküvői főasztal - Klebelsberg Kultúrkúria
A hajnali 1 óra utáni időszakban leginkább alternatív zenéket játszottunk a pár kérései szerint, olyan zenéket amiket amúgy nem igazán játszanánk esküvőn, kivéve ha egy ilyen zeneileg mindenképp speciális társaság és igény van ezekre a zenékre. A kérések működtek, és remek hangulatot sikerült összehoznunk ezekkel a zenékkel is. Szerettük ezt az emlékezetes esküvőt. Reggel 05:10 perckor kapcsoltuk ki a dj keverőnket, majd pakolás és indultunk haza, kissé fáradtan. 

Esküvői DJ party Budapesten

Kérj egy ingyenes
esküvői dj árajánlatot és találkozzunk az esküvőtökön! :-)
Esküvő helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria - http://www.kulturkuria.hu/
Budapest, Templom u. 2-10, 1028
Esküvői DJ Vinch Enzo:  http://www.slagerdj.hu/
Tel: 06-30-419-9397

Nyitótánc

Klebelsberg Kultúrkúria Esküvő bejárat

Tanulság :-)

Esküvői DJ Vinch Enzo

Blanka és Balázs esküvő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése