2017. június 27., kedd

Esküvői DJ Szekszárd Bodri Pincészet Esküvő Szekszárdon

Esküvői DJ Szekszárd. Bodri Pincészet Esküvő Szekszárdon. 

Esküvői DJ Szekszárd















2017 júniusának utolsó szombatján Szekszárdra a Bodri Pincészetbe érkeztünk Anna és Peti esküvőjére. Kánikula, napsütés, tiszta égbolt, ennél jobb időt egy jegyes pár sem kívánhat a saját esküvőjére. Délután 4 órákkor indultunk a vendégvárással, majd 5 órakor kezdetét vette a polgári szertartás, amit ezúttal a pár kérésére is mi mint esküvői dj-k, hangosítottunk vezeték nélküli mikrofonnal és a pár által ide kért zenéket játszottuk be az egyes esküvői elemekhez, úgymint: bevonulás, aláírás, csók, szülőköszöntés, kivonulás, gratuláció. 

Bodri Pincészet Faluhely dűlő


























Csodálatosan szép volt a polgári. Annát, a menyasszonyt öt koszorúslány vezette föl, érkeztek szépen sorban a Bodri Pincészet kis tavacskája felett átívelő kis hídon. Majd következett Anna az édesapjával. A gratuláció a pince bejárata előtt zajlott, majd következett a csoportos fényképezés, csokordobás, ezután a pár eltűnt az esküvői fotóssal kreatív fotózásra a birtokon belül. Este 7-re érkezett vissza a pár, ekkor már mindenki hideg itallal, koccintásra készen várta őket. 

Polgári Szertartás hangosítás

























Esküvő a Bodriban




















































Nyitótánc helyett, csillagszóró tánc volt a nyerő, majd elindultunk az esküvői dj bulival a 136 fős násznéppel. Anna és Peti néhány mulatós zenét, pár örökzöld magyar slágert, és sok-sok 2000-res évek beli, hands up zenét kért a zenés-táncos partyra vonatkozólag. Ezen a szombaton is óriási sikere volt a Despacito nevű spanyol-latin slágernek. De jól működtek a nosztalgia, retro zenék is. Az éjfél utáni időszakban leginkább a 90-es és 2000-res évek ismert magyar és nemzetközi slágereit játszottuk.



Esküvő DJ Bodri Pincészet, Szekszárd




















































Kiválóra sikeredett ezen a szombaton is az esküvői dj party Szekszárdon, mivel reggel 5 óra előtt nem sokkal kapcsoltuk ki a dj keverőnket. Majd elbontottuk a technikát és néhány óra alvás következett a Bodri Pincészet szállásán, és felkelés után indultunk vissza Budapestre. Ajánljuk a Bodri Pincészetet és az Optimus éttermet mindazoknak akik szeretik a finom bort és kedvelik az ehhez kapcsolódó tájat, közeget. A Pincészet és az Optimus Étterem Szekszárdon a Faluhely Dűlőn található. A Bodri Pincészet tulajdonosa is nagyon kedvesen fogadott minket, a felszolgáló kollégák is szintén nagyon barátságosak voltak, az ételek, az esküvői menü kiemelkedően finom volt.
Annának és Petinek Sok Boldogságot Kívánunk!
***************************************
Esküvő DJ: http://www.slagerdj.hu/
Esküvő helyszín: http://bodribor.hu/
Esküvői fotós: http://www.vamosphotography.com/
Esküvői Cinematográfia: http://eskuvoivideo.projectred.hu/
***************************************

Kérj egy ingyenes esküvői dj árajánlatot Szekszárdra, vagy bárhova máshova.***************************************
Web: http://www.slagerdj.hu/
Tel: 06-30-419-9397
E-mail: 06-30-419-9397

Esküvői DJ Vinch Enzo Annával és Petivel.









































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése