2017. június 22., csütörtök

Esküvői DJ Vác Camelot Étterem

Esküvő DJ Vác - Esküvő a váci Camelot Étteremben

Camelot Club Hotel és Étterem

Vác Camelot Étterem Esküvő

2017 júniusában Szandra és Robi esküvőjére érkeztünk meg Vácra, a Camelot Club Hotel és Étterembe. Délután 2 órakor érkeztünk erre a tetszetős Duna parti helyszínre. Gyorsan bepakoltuk a nagy fehér rendezvénysátorba az esküvői dj szolgáltatáshoz szükséges technikai hátteret, majd kintre a polgári szertartáshoz tettünk egy vezeték nélküli mikrofont, mikrofont állvánnyal, azért, hogy a váci anyakönyvvezető szertartás szövege jól érthető és hallható legyen. 

Főasztal Camelot Étterem
Körasztalos elrendezés
Esküvő Vác, Polgári szertartás helyszín Duna Part
A pár kérte tőlünk, hogy telepítsük a közönségsiker buborékfújógépünket, ami ezúttal is hatalmas kedvenc volt, a kisgyerekek és a felnőttek körében is. A polgári szertartás lezajlott este fél 6-ra, háttérben a Dunával. Gratuláció, pezsgőzés, majd a sátorban folytattuk az esküvőt. Az este titokban leszervezett meglepetés vendége Molnár Ferenc Caramel volt, mivel ő a menyasszony kedvenc hazai előadója. Robi nagyon gálánsan megszervezte, hónapokkal az esküvő előtt ezt a titkos 20 perces fellépést. Mi is mint esküvői dj-k belefolytunk a háttér szervezésbe, mert nekünk Caramel managerével -Kerezsi Örkénnyel - kellett egyeztetnünk a hangosítást, technikai részletek, mikrofon miatt. A meglepetés produkció szuperül végigment, hatalmas ovációval fogadta az esküvői násznép a híres zenés-énekes-dalszerzőt, aki ugyan jófej és kedves volt, mert a megbeszélt 3 szám helyett 6 számot énekelt.
Esküvő Vácon, Caramel fellépése az esküvői bulin

Esküvő DJ Vác

A vacsora elfogyasztása után indultunk az esküvői dj partyval, a 80-as évek DISCO korszak slágereivel indítottuk az esküvői táncolós bulit, majd váltottunk rock N Roll örökzöldekre. Elérkezett a tortavágás ideje, ide finom jazz és swing dallamokat játszottunk. Következett a menyasszonytánc, hagyományos mulatós zenére, aminek a végén a pár elment átöltözni. Az éjfél utáni órák egy része
erősebb, odamondósabb ismert Hip-Hop és RAP számokkal telt, mivel Robi kedvenc zenei stílusai ezek voltak. Jól működtek ezek a dalok az esküvőn a násznép körében is. Igazi csemege volt ilyen zenéket játszani egy esküvőn.
A kemény mag reggel 04:15-re tombolta ki magát néhány Scooter számra, gyakorlatilag végkimerülésbe fulladt az igen szuper esküvői dj buli.
Reggel fél 6-ra bontottuk le az esküvő dj technikát, és kissé fáradtan indultunk útnak, de nem bánjuk, mert egy rendkívül emlékezetes esküvői bulin vagyunk túl.


Esküvői DJ Party Vácon a Camelotban

Esküvői Torta vágás





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése