2017. október 28., szombat

dirty dancing nosztalgia retro party budakalász

Dirty Dancing Nosztalgia Retro Party, Budakalászon 2017 November 25-én.

Rendezvényünk a hatodik téli szezonját nyitja Budakalászon a Faluházban. Legutóbb májusban találkoztunk, szóval hosszú idő után megint itt vagyunk! A nyár folyamán nagyon sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz a következő Nosztalgia Retro Party. A következő zenés-táncos közös hacacárénk időpontja 2017 november 25. szombat. A kapukat este 21 órai kezdettel nyitjuk, és szokás szerint hajnali 4-kor zárjuk.


Ezúttal a választott témánknak a 30 éves évfordulója adott ötletet. Mivel 1987-ben bemutattak egy amerikai, romantikus drámát a később kultusz filmmé vált Dirty Dancinget.
A film a mai napig tarol, képtelen kimenni a divatból a filmtörténelem egyik legromantikusabb filmje. A Dirty Dancing alacsony költségvetésből készült és ismeretlen szereplők szerepeltek benne. Hat millió dolláros költségvetésből készült el és több mint kétszázmilliós nyereséget hozott. A teszt közönségnek először nem tetszett, ezért csak egy hétig akarták először a moziban vetíteni, majd kiadni VHS-en. A rajongók rendszeresen újranézik a filmet, a híres Dirty Dancing emeléssel is mindig megpróbálkoznak Retro Partykon.
Retro bulink elsősorban 30 év felettieknek szól, de nem ritka az sem, hogy 50-60-70 éves vendégek is táncolnak, szórakoznak ezen a nosztalgia táncdal partyn.

Dirty Dancing Patrick Swayze - Nosztalgia Retro Party Budakalász 2017

Jennifer "Baby" Gray - Retro Buli Budakalász 


A legismertebb betétdalok:
- She's Like The Wind
- Eric Carmen – Hungry Eyes
- Bill Medley és Jennifer Warnes – The Time of My Life
- The Ronettes –Be My Baby

Retro Party Budakalászon Házigazda DJ Vinch Enzo


Néhány érdekesség a Dirty Dancing-ről:
Sarah Jessica Parkert is meghallgatták Baby szerepéért. Val Kilmernek ajánlották meg Johhny szerepét, de nem kellett neki. Swayze és Jennifer Grey ki nem állhatták egymást a forgatáson kívül.A She's Like the Wind című dalt maga Patrick énekelte a filmben, és ő is szerezte azt. Swayze nem használt dublőrt, minden jelenetét maga forgatta. A forgatás előtt mindössze két hétig próbáltak a szereplők, és a forgatás is csak 44 napig tartott. A cím hamarabb megvolt, mint a történet. A filmet Virginában és Észak-Carolinában forgatták.


Elnyert díjak:  
1988 - Golden Globe Díj - Legjobb betétdal.
1988 - Oscar Díj - Legjobb eredeti filmdal. 

Részletek:

A retro buli helyszíne: Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár - 2011 Budakalász, Szentendre út 9.
Dátum: 2017.11.25. szombat 
Kezdés: 21:00 - vége: 04:00

Belépő: Elővételben: 1.000 Ft - Helyszínen: 1.500 Ft
Ételt italt kívülről behozni TILOS! A biztonsági kollégák elveszik a bejáratnál. Jegyek már kaphatók elővételben.
Jegyelővétel és info:+36-30-419-9397.

Táncoljunk át az éjszakát, itthon, Budakalászon.

Dirty Dancing 30 éves évforduló



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése