2018. november 11., vasárnap

Zila Kávéház Esküvő Zila Cukrászda Esküvő

Zila Kávéház Esküvő Zila Cukrászda Esküvő

Zila Kávéház Esküvő
Az esküvőszezon végén a Zila Kávéház és Cukrászdába látogattunk Csilla és Viktor esküvőjére 2018 októberében. Ez az esküvő volt számunk az utolsó a 2018-as Esküvői DJ szezonban, Budapesten. A pár májusban kereset meg minket esküvőjükkel kapcsolatban, ami a Zila Kávéház télikertjében volt megtartva 50 fővel. Csilla és Viktor kérte, hogy a polgári szertartást hangosítsam nekik, ami szintén a télikertben volt. Ide a pár elküldte a zenéket amiket hallani szerettek volna a polgári esküvő alatt. Így kaptam zenéket a bevonulásra, aláírásra, gyűrűhúzásra,csókra, szülőköszöntésre és a gratulációra is.

Esküvő a Zila Cukrászdában Budapesten 
Délután érkeztünk az Üllői út 452-be, a Zila Cukrászda saját parkolójába, ami csak a vendégeknek van fenntartva, de át kell menni hozzá a villamos síneken.
Behordtuk az Esküvő DJ szolgáltatáshoz szükséges hang és fénytechnikát a télikertbe, ekkor már a Zila Cukrászda őszi dekorációban pompázott. A cukrászda részben közben nézegettünk esküvői tortákat árakkal, de egy fényképes albumban is lehet nézegetni esküvői tortákat képekkel. Érdemes tudni, hogy a Zila kávéház cukrászda és étterem készítette több alkalommal már el az ország tortáját. A Zila cukrászda ország tortája a díjnyertes. Állványos esküvői tortákat is nézegethetünk a cukrászda részben, amíg egy finom kávét elkortyolunk. A násznép érkezéséhez a felszolgáló kollégák finom többféle pogácsákat tettek az asztalokra és hideg üdítőt és ásványvizeket szolgáltak fel. Figyeltek a vendégekre. 


Képek a Zila Kávéház épületének felújításáról.


A télikertben a polgári esküvőhöz kb 30 vendég foglalt helyet, a többiek álltak a szertartás alatt. A ceremónia után a fotózás a télikertben volt a gratulációval együtt. Itt fotózkodtunk mi is le a párral. Lassan mindenki helyet foglalt és indult az esküvői vacsora, ami a klasszikus esküvői menü volt, húslevessel és sültes tállal, ami elég tartalmas volt, és finom is. Első alkalommal étkeztünk itt esküvőn, és kifogástalan volt az esküvői menü, így a véleményünk nagyon jó a Zila Cukrászdáról. 


A vacsora alá finom háttérzenét adtunk Swing és Happy Jazz stílusokból. Hangolódtunk az esti esküvői bulira. A táncos részt Csilla és Viktor nyitótánca nyitotta meg, ez ezúttal egy betanult szép keringő volt. Ezután elindultunk az esküvői DJ partyval. A pár kéréseinek megfelelően az első részben Retro és Nosztalgia zenéket játszottunk a 70-es, 80-as évekből, csak, hogy az idősebbek is megtalálják a zenei igényüket, ez számomra nagyon fontos, mint Esküvő DJ-nek, hogy minden generáció, korosztály megtalálja a számára legkedvesebb zenéket az esküvői bulin. Így telt el hozzávetőleg másfél óra, majd következett az esküvői torta amit a Zila cukrászda biztosított. A bulit funky zenékkel folytattuk, majd éneklős magyar slágerek felé vettük az irányt, a 80-as, 90-as évekből. 

Zila Cukrászda Esküvő decibelmérő (dB)
A Zila Kávéház kollégái az este elején kiraktak egy decibelmérőt (dB) a télikertbe, mert önkormányzatilag meg van szabva, hogy este 10 után csak 96 dB-el, vagy az alatt szólhat a zene, tekintettel az igen közeli lakókra. Mondanunk sem kell, hogy a 96 dB nem valami sok, de egész este ezen a hangerőn tartottuk a bulit, ami ezúttal is klasszra sikeredett. A pár által küldött zenei kedvencek listát is lejátszottuk amin nagyrészt alternatív zenék voltak, kiválóan működtek ezek a zenék is.



Zila Cukrászda Esküvői Torta





Zila Esküvői Torta


Öröm volt a Zila Cukrászdában Esküvő DJ-zni Budapesten, bármikor szívesen visszatérünk ide. Kérj egy ingyenes Esküvő DJ árajánlatot. Töltsd ki az űrlapot itt: http://www.slagerdj.hu/eskuvo-dj-budapest-kapcsolat vagy keress elérhetőségeimen.


Web: http://www.slagerdj.hu/


E-mail: slager@slagerdj.hu


Tel: +36-30-419-9397


Facebook: https://www.facebook.com/lagzim

Ista: https://www.instagram.com/eskuvodj/


Mixcloud: https://www.mixcloud.com/vinch-enzo/


Üdvözlettel:

Major Vince / Vinch Enzo Wedding and Event DJ Budapest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése