2016. december 7., szerda

Nosztalgia Retro Party Budakalász

Nosztalgia Retro Party Budakalász

2016 november 26.

Budakalászi Nosztalgia Retro Party 2016 November 26.

Hét hónap szünet után ismét összegyűlt a Retro Party családunk, Budakalászon a Kós KárolyMűvelődési házban. Az első vendégek már este 8-kor megjöttek, annak ellenére, hogy este 9-től volt a rendezvény hirdetve. 

Retro Party Budakalász

Pontosan 21 órai kezdettel elindítottuk a bulit 1-2 lassú számmal, majd belevágtunk az 1960-as évek Rock'N Roll örökzöldjeibe. Fél órát kellett dolgozni a vendégeken majd fél 10-re tele is lett a tánctér. A fényeffektek felkapcsolódtak a tükörgömbbel együtt majd beindult hajnali 4-ig a Retro életérzés és a szünet nélküli tánc. Sok-sok törzsvendég volt ez alkalommal is,  akik minden buliba jönnek, és szerencsére sok új vendég is feltűnt. A buli alatt kiosztottunk 30 db Michael Jackson életét feldolgozó kiadványt, amit nagyon gyorsan elkapkodtak a vendégek. A kiadvány különlegessége az volt, hogy ezt a Michael Jacksonnal kapcsolatos megjelenést már nem lehet kapni kereskedelmi forgalomban. Csak itt a Nosztalgia Retro Party-n lehetett hozzájutni Budakalászon. 
Michael Jackson Retro Buli Budakalász
Örömmel tapasztaltuk, hogy több vendégünk beöltözött Michael Jacksonnak, többen vettek fel Jacko-s pólót és bőrdzsekit. A bulit egészen fél 4-ig pörgettük, majd fél 4 után lassú dalokat játszottuk, többek közt leforogtak: Michael Jackson - Dirty Diana és Lionel Richie - All Night Long is.

Sláger DJ Vinch Enzo - www.slagerdj.hu

Nagyon örültünk, hogy ismét összejött a Nagy Retro Családunk és, hogy nagyon sok embernek sikerült ismét egy emlékezetes bulit összehozni. Idén 2016-ban már nem találkozunk, de 2017 Február 18-án ismét összejövetelt tartunk a budakalászi Kós Károly Faluházban. Minden Kedves Vendégünknek Boldog Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt Kívánunk. A dátum amit be kell most írni a naptárba: Február 18.



A Nosztalgia Retro Party megrendelhető esküvőre, céges rendezvényre, születésnapra, vagy bármilyen zenés-táncos eseményre.

A Retro Party Házigazda DJ-je: Major Vince - Vinch Enzo
Tel: 06-30-419-9397

Esküvő DJ Vinch Enzo


Retro Buli Budakalász DJ Vinch Enzo



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése