2016. december 13., kedd

Esküvői DJ árak Budapesten 2017-ben, Esküvő DJ Mennyibe kerül?

Esküvői DJ árak Budapesten 2017-ben.
Esküvő DJ Mennyibe kerül?

Esküvői DJ árak Budapesten - Columbus Hajó

Budapesten nagyon sok esküvői helyszínen volt már szerencsénk dolgozni. Például: Wekerle Étterem, Normakert vendéglő, La Vida Loft Rendezvényház, Budai Gesztenyés Étterem, HANGÁR Hármashatárhegy, Óbudai Rendezvényház, Petneházy Huszárcsárda, István Pince, Rozmaring Vendéglő, Danubius Hotel Gellért, Panna Panzió, Hilton Vár, InterContinental Hotel, Spoon Hajó, Udvarház Étterem, Ludwig Hajó. Különféle helyszínek, különféle stílusban, megjelenésben, környezetben. Helyszínválasztásnál célszerű a nekünk tetsző helyszínt választani. Mondhatni, hogy Budapesten bőségesen van választék a vintage esküvő helyszíntől kezdve, a hajón át, a szállodáig, egészen a csárdáig, vagy pajtáig, még erdei, természet közeli helyszínt is találni. Ha esküvői dj árak iránt érdeklődtök, akkor Budapestre kedvezőbb árat fog tudni mondani a legjobb esküvői dj, mert mi is a fővárosban lakunk, így nem számolunk fel üzemanyag költséget és autópálya útdíj fizetést sem. Sőt igazából Pest megyében sem. Sokan kérdezik, például esküvő kiállításon, vagy az ismeretségi körünkből, hogy az esküvői dj mennyibe kerül ?


Udvarház Étterem Esküvői DJ szolgáltatás

Erre nem lehet konkrétan válaszolni, nincs egy általános válasz sem rá. 

Több összetevős az esküvői dj ár képzése. Tudnunk kell az esküvő pontos dátumát, a pontos helyszínt, a körülbelüli létszámot, azt hogy polgári szertartást kellene-e hangosítani, valamint, hogy van-e igény plusz dolgokra:
Buborékfújó gép, LED-es falszínezés, LOVE óriásbetű, Füstgép. Alap esetben mi esküvőre dj-ként ezeket szoktuk még vinni, ha igény van ezekre.
A buborékfújó gépnek 10.000 Ft a költsége, a LED-es falszínező lámpáknak darabja 3.000 Ft, a LOVE óriásbetű 15.000 Ft, a füstgép költsége pedig 5.000 Ft.
A Buborékfújó gépünkről csak annyit, hogy ez nem az a fajta elemes kis játékszer amit a játékboltokban lehet venni gyereknek, hanem egy igen intenzív, nagy teljesítményű elektromos eszköz ez, ami mindig közönségsikert arat az esküvőkön. Ha gondoljátok nézzétek meg az eszközről fotókat, videókat itt: https://www.facebook.com/buborekfujogep/ és itt:
HANGÁR Esküvő Hármashatárhegy, LOVE óriásbetűk

A LOVE óriásbetű 4 különálló hófehér karakter. A betűk 130 cm magasak és 10 cm vastagok. Szoktuk ajánlani esküvői kreatív fotó témának,  szuper szelfiket lőhetnek vele a vendégek vagy a Nagy Napon le tudjuk támasztani a főasztal mögé, mellé vagy a helyszín egy adott pontjára, ahol van elegendő hely erre. Óva intünk minden Párt, hogy olcsó esküvői dj -t válasszon,  mert sajnos könnyen lehet, hogy befürdünk vele a bulin. Könnyen elképzelhető, hogy nincs kellő rutinja, tapasztalata, és nem tudja, hogy milyen zenéket kell/kéne játszania. Ezért óvakodjunk az feltűnően olcsó esküvői dj áraktól. Kérjünk árajánlatot több esküvői dj-től, akik jó ár/érték arányban dolgoznak. Fontos lehet az ár mellett a személyes benyomás. Ezért hasznos találkozni több zenei szolgáltatóval is. Érdemes megnézni a szolgáltatók Facebook és weboldalán lévő esküvői dj véleményeket, hogy hogyan vélekednek róla azok a Párok, akik már igénybe vették szolgáltatását. 

Esküvői DJ vélemény Veszprémből 

Egy fontos dolog: az esküvői dj és ceremóniamester az nem egy személy, nem egy munkakör. Mivel a DJ nem tud vendégek és az asztalok között cirkálni, terelgetni és ezzel egy időben a dj pultban keverni a zenét. Vannak olyan esküvői Dj-k, akik így árulják szolgáltatásukat, de mi nem ezt a vonalat erősítjük. Könnyen az egyik a másik dolog rovására mehet. Ugyanakkor kell egy személy, aki kézben tartja, koordinálja az esküvőt mikrofonnal a kezében, ez legyen ceremóniamester, vőfély vagy egy barát/barátnő. A lényeg, hogy nem előnyös 2in1 szolgáltatót választani véleményünk szerint. Az évek alatt megfordultunk Magyarországon is több megyében és megyeszékhelyen, több városban, falvakban is. Néhányszor már bejártuk az országot. Kértek már fel bennünket esküvői dj-nek Győrben is.

Esküvői DJ Győr Zöldfa Étterem

Győrben a Zöldfa Étteremben jártunk már több alkalommal, valamint az 
Amstel Hattyú Fogadóban is. 
Ha fontos Nektek, hogy az Esküvő Dj-tek az esküvőtökön jó ár/érték arányban dolgozzon, úgy hogy rendelkezik kellő rutinnal, tapasztalattal, saját komplett technikával úgy, hogy a násznép egészét szórakoztatja a legkisebbektől a legidősebbekig, mindemellett számlaképesen, hivatásszerűen dolgozik, akkor keressetek bennünket az ingyenes esküvői dj árajánlatért, vagy a személyes találkozó miatt, ahol meggyőződhettek hozzáértésünkről, szakmaiságunkról.
--------------------------------------------------------------
Major Vince - Vinch Enzo - Sláger DJ
Web: http://www.slagerdj.hu/
E-mail:
slager@slagerdj.hu
Tel: +36-30-419-9397
Facebook: https://www.facebook.com/slagerdj
--------------------------------------------------------------
Esküvő DJ Budapest * Vinch Enzo * Tordasi Csárda, Barbival és Zolival





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése