2017. május 4., csütörtök

Széchenyi Fürdő Márvány terem esküvő dj

Széchenyi Fürdő Esküvő. Esküvő a Széchenyi Fürdő Márvány termében, Budapesten.

Esküvő a Széchenyi Fürdő Márvány termében

A Széchenyi gyógyfürdőben, becenevén a Szecskában a Városliget szívében zenéltünk Anita és Balázs esküvőjén. Egész pontosan a fürdő kristálycsilláros márvány termében voltunk, egy 80 fős násznéppel. Anita 8 db kör asztalt választott, hogy a vendégeket leültessék. A Széchenyi fürdő nyitva tartása nem igazodik az esküvőhöz, vagyis az esküvő eme külön teremben tud zajlódni a fürdőtől, és a fürdőző vendégek, turisták elől, külön bejáraton.

Márvány Terem Esküvő Budapest

Délután 2 óra körül értünk az esküvőhelyszínre, gyorsan felépítettük az esküvői dj pultot, vagyis a szükséges hang és fénytechnikát. Este 6-kor volt a Márvány teremben a polgári szertartás, amit én hangosítottam mikrofonnal, hangfalakkal, és a pár által ide kért zenékkel. A szertartás után a násznép elment a Széchenyi Fürdő bejárata elé, hogy megcsinálják a nagy csoportképet, valamint a csokordobást. Visszaérve kezdődött a vacsora, majd nyitótánc Yiruma egyik dalára, és indultunk az esküvői bulival. A buli elején kedvezve az idősebb korosztálynak játszottunk az 1970-es évekből rock n roll, oldies nótákat, de pörgettünk még filmslágereket is, és a táncdal fesztiválos évekből is játszottunk közismert slágereket. 

LOVE Lufi Budapest Márvány Terem
Anita és Balázs Esküvője a Széchenyi Fürdőben

A pincérek este 11 körül szervírozták a tortát, amin kék és a fehér színvilág jelent meg, ahogy az esküvői dekorációban is. Menyasszonytánc mulatós zenére, majd átöltözés, visszajövetel és neki indultunk a második felvonásnak, akkor már az 1990-es és 2000-res évekből játszottunk magyar és külföldi dance slágereket. Rock zenére ezen az esküvőn nem volt igény helyette Scooter slágereket kértek a vendégek, a napjaink slágerei mellett. Így fordulhatott elő az, hogy közösen mindenki hatalmasat tombolt a Wellhello és a Halott Pénz slágereire. És persze Kis Grofó 2-3 ismert slágerét is lejátszottuk, hiszen ezt is kérték, és működött is tánctéren ez a fajta modern mulatós zene.
Esküvői szertartás a Széchenyi Fürdőben

Esküvői DJ Party a Márvány Teremben a Széchenyi Fürdőben
Hoztunk néhány esküvői fotót a Széchenyi Fürdő Márvány terméből, Anita és Balázs esküvőjéről. Ha gondoljátok kérjetek egy ingyenes esküvői dj árajánlatot esküvőtökre, erre a helyszínre, vagy bárhova máshova. Esküvő DJ és polgári szertartás hangosítás:
Vinch Enzo - http://www.slagerdj.hu/
Tel: 06-30-419-9397


Esküvő DJ Budapesten és országosan, megfizethető áron.


Márvány Terem Szecska


Esküvői DJ Pult a Széchenyiben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése