2016. szeptember 19., hétfő

La Vida Loft Rendezvényház esküvő

La Vida Loft Rendezvényház Esküvő Soroksári út

Esküvő a La Vida Loft Rendezvényházban, Budapesten.


2016 szeptember közepén Fruzsi és Laci esküvőjére voltunk hivatalosak. Ezúttal az esküvői dj party lebonyolításával voltunk megbízva, polgári szertartást nem kellett hangosítanunk. A 70 fős násznép este 6-kor érkezett a La Vida LOFT -ba, mi már délután 4-re mentünk, hogy telepítsük a szükséges technikát. Mondhatjuk, hogy nem a sztenderd esküvői dj bulit nyomtuk zeneileg, mert a Pár többnyire Rap, Hip Hop, és RnB zenét kért a bulira, ezekből a stílusokból is a keményebb, undergroundabb amerikai vonalat. Az előre egyeztetett zenei lista alapján ez simán működött részünkről, felkészültünk ezekből a zenékből. 
La Vida Loft Rendezvényház Budapest, Soroksári út, Esküvő Budapesten

A vacsora alá Caro Emerald zenéket játszottunk, meg egy kis Parov Stelart is. Nyitótánc, majd elindultunk az esküvői dj partyval. Az elején játszottunk pár megszokott buli slágert a 80-as évekből, majd váltottunk az ezred forduló fekete zenéire. Így kaptam helyet
a bulin 50 Cent, Akon, Sean Paul, Busta Rhymes, Lil Kim, P. Diddy, B2K, G Unit slágerek. Este 11 óra magasságában következett az esküvői torta, aminek a felvágása után kimentünk a La Vida Loft gyárterület udvarára és LED-es lufikat engedtünk a levegőbe. Ezek nagyon látványos percek voltak, ahogy a világító lufik tova szállnak. A lufi eresztés után Fruzsi és Laci elment átöltözni menyecske ruhába. Pirosban tértek vissza, ekkor indultunk a menyecske tánccal, csak itt ebben a 10 percben szólt hagyományos mulatós zene. 
Esküvő DJ Budapesten, La Vida Loft

A buli folytatódott a fekete zenét vonalán. Hajnali 4-ig. Néhány előadó akiktől játszottunk ebben a részben slágereket: DMX, Notorius B.I.G., Eminem, Chris Brown, R. Kelly, Fat Joe, Paloma Faith, Petey Pablo, OT Genesis, Lloyd Banks, Snoop Dogg, Flo-Rida, Terror Squad, Usher.
Esküvő helyszín Budapest La Vida Loft Esküvő
Mindent összevetve kihívás volt egy ilyen típusú esküvőn zenélni, de jól sikerült és a vendégek is a Pár is nagyon jól érezte magát, mindenképp emlékezetesek az ilyen esküvők. Pörgethettünk sok olyan Rap és Hip-Hop slágert, amit amúgy egy normál esküvői bulin nem. A rendezvényhelyszín a La Vida Loft is jól vizsgázott nálunk, nagyon kedves és figyelmes a staff. A vacsora is kifogástalan volt, szívesen dolgozunk még itt a jövőben, ha úgy alakul. Fogadjatok szeretettel néhány képet, amit készítettünk az eseményről. Köszönjük Fruzsinak és Lacinak a felkérést. Sok Boldogságot Nektek!

Kérj egy ingyenes Esküvő DJ árajánlatot:
Web:
http://www.slagerdj.hu/
Tel: 06-30-419-9397
E-mail:
slager@slagerdj.hu
Facebook: https://www.facebook.com/slagerdj
Helyszín: La Vida LOFT Rendezvényház - 1095 Budapest, Soroksári út 48.
Esküvői DJ Buli a La Vida Loft-ban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése